Programledare till On Airs shower

Som programledare är din huvudroll att leda våra shower men även hålla god kommunikation med eventpersonalen i förberedelser och efterarbete.
Arbetsuppgifterna är följande:
- Förbereda showerna med lättare tekniska och praktiska förberedelser tillsammans med eventpersonal.
- Programleda showerna.
- Avrunda efter showerna samt rapportera om hur showen har gott.


Vi söker nu en till person som kan anta programledarrollen och bli en del av av vårt team med programledare. Uppdraget som programledare går ut på att leda våra quiz-shower från start till slut och se till att besökarna trivs och har roligt. Vi söker därför dig som gillar att underhålla och prata inför stora grupper. Förmåga att kunna improvisera, få besökarna att skratta och skapa tävlingsstämning, är viktigt.

Tidigare erfarenhet som eventledare, skådespelare, komiker eller annan scenvana är meriterande men är inte ett krav.


On Air är ett underhållningskoncept som startade i Stockholm 2014 med målet att skapa helt nya typer av gruppaktiviteter. Idag kommer företag och privatpersoner till oss för att delta i så kallade Game Shows. Showerna består av olika quiz, utmaningar och tävlingar hämtade från eller inspirerade av TV-program. Lokalerna påminner om TV-studios med ljud, ljus, buzzerknappar, dekor, vinjetter, tävlingspodium och talkshowsetting. Våra vanligaste besökare är företag, möhippor, barnkalas och större kompisgäng och i november 2016 slog vi upp portarna till vår nya studio i Göteborg.

(Lön nedan är per timme)


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb