Skådespelare: Gallerivärd sökes till en informationsfilm! (spelålder 35)

En karismatisk person med en komisk tajming sökes till två informationsfilmer!

Vi är studenter på Högskolan Dalarnas program Filmdesign för reklam och Information, år 2, och har i uppdrag att producera två informationsfilmer om ett film- och stillbildsarkiv i syfte att uppmärksamma om arkivet och dess fantastiska innehåll.

Genom att placera olika arkivmaterial i ett ljust vackert galleri vill vi understryka att materialet är så viktigt, spännande och värdefullt att det förtjänar en egen utställning. Där inte bara materialet i sig får ta plats utan också den praktiska användningen. Information förmedlas via en gallerivärd. Du är gallerivärden, du är karismatiskt och vältalig.
Du presenterar passionerat, med glimten i ögat, tavlor som spelar upp filmklipp från arkivet och ringer även faktiska användare av arkivet som genom sina historier förmedlar potentialen med arkivet.

Rollen innebär ett flertal repliker så du ska vara bekväm och naturlig i ditt skådespeleri.


När: Inspelning sker under 2.5-5 dagar slutet av under vecka 18.
Vi gör två filmer i samma koncept, vi kommer att prioritera de som är tillgänglig för båda filmerna, men vi kan också vara flexibla om du endast kan 2,5 dagar!

Var: Stockholm

Arvode: Ersättning kan tyvärr ej erbjudas då filmen görs i utbildningssyfte inom kurs, så det är inget som görs i vinstsyfte.
Men fika och mat kommer att erbjudas.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb