Killar och tjejer 30+ sökes till Hemliga beundrare

Lön: 3 500 kr

Är du hemligt kär i någon?

ÄR DU SINGEL OCH HAR KÄNSLOR FÖR NÅGON SOM DU INTE VÅGAT BERÄTTA DET FÖR?

Vi letar nu deltagare till dejtingprogrammet Hemliga beundrare där du får chansen att avslöja dina känslor för någon du är hemligt förälskad i eller intresserad av.

Stämmer detta in på dig? Läs mer om programmet nedan!


Om programmet
Programmet går ut på att en person som hemligt beundrar någon får bjuda ut denna ”någon” på en överraskningsdejt för att visa sitt intresse. Den som har en hemlig beundrare vet inte vem denne är förrän dejten äger rum.
Fremantle Media producerar programmet för TV3 med inspelning kring sommaren/sensommaren 2018.

Vem söker vi?
Vi söker personer i alla åldrar (över 18 år) från hela Sverige. Har du en hemlig crush på någon? Kan du inte komma över ditt gamla ex? Undrar du om den söta grannen känner samma gnistor som du när man möts i trapphuset? Alla tänkbara scenarion är aktuella så länge du känner en förälskelse eller ett intresse för någon som du ännu inte berättat det för.

Hur går vi tillväga?
Om man söker till programmet kommer vi be om kontaktuppgifter till den som är ens crush. Vi kontaktar sedan denne för att höra om intresse finns att vara med i programmet och få reda på vem ens hemliga beundrare är. Vi avslöjar inte vem som har crushen eller vem som gett tips/kontaktuppgifter. Det är också därför viktigt att du som sökt till programmet inte avslöjar något till din crush – då det ska vara en överraskning på själva dejten vem som är ens hemliga beundrare!

Är du hemligt kär i någon? Vi letar nu deltagare till dejtingprogrammet Hemliga beundrare där du får chansen att avslöja dina känslor för någon du är hemligt förälskad i eller intresserad av. Programmet går ut på att en person som hemligt beundrar någon får bjuda ut denna ”någon” på en överraskningsdejt för att visa sitt intresse. Den som har en hemlig beundrare vet inte vem denne är förrän dejten äger rum. Fremantle Media producerar programmet för TV3 med inspelning kring sommaren/sensommaren 2018.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb